• Αντισυλληπτικό Σπιράλ SMB TCu-380A

  Αντισυλληπτικό Σπιράλ SMB TCu-380A

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 8,07€

  Τo αντισυλληπτικό σπιράλ είναι μια συσκευή για την αποτελεσματική μέθοδο αντισύλληψης. Τοποθετείται στο εσωτερικό της μήτρας και μπορεί να παραμείνει εκεί για έως και δέκα χρόνια.

  Η ενδομήτρια συσκευή  TCu 380A της SMB θα πρέπει να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί μόνο από εξειδικευμένο γυναικολόγο – ιατρό.
  Κάθε πλαίσιο σχήματος Τ έχει 176 ± 11 mg χάλκινου σπιράλ τυλιγμένο γύρω από το κάθετο στέλεχος του με ένα χάλκινο κολάρο περίπου 68,7 ± 3 mg χαλκού σε κάθε εγκάρσιο βραχίονα του, ακτινοσκιερό και με νήμα μονόινα νήματος HDPE προσαρτημένο στη βάση της ενδομήτριας συσκευής.

  Η συνολική επιφάνεια χαλκού στη συσκευή είναι 380 mm²± 23 mm².

  Κατακόρυφο μήκος  Οριζόντιο πλάτος
  36 ± 0.5 mm 32 ± 0.5 mm
 • Σπιράλ SMB TCu-380Ag Mini

  Σπιράλ SMB TCu-380Ag Mini

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 10,08€

  Το σπιράλ SMB TCu 380Ag είναι έτοιμο προς χρήση, από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, σε αποστειρωμένη συσκευασία, μιας χρήσης και αποτελείται από δύο εύκαμπτους βραχίονες σχήματος Υ και κάθετο στέλεχος αποτελούμενο από:

  • Πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας με θειικό βάριο.
  • Ακτινοσκιερό.
  • Σπιράλ από κράμα χαλκού-αργύρου διαμέτρου 0,40 mm παρέχοντας επιφάνεια 380 mm² ± 23 mm².

  Ο σκελετός είναι δεμένος με νήμα πολυαμιδίου Monofilament για εύκολη αφαίρεση και συσκευάζεται μαζί με σωλήνα εισαγωγής και ράβδο σε αποσπώμενη θήκη.

  Ο σωλήνας εισαγωγής είναι εφοδιασμένος με μια κινητή φλάντζα που βοηθά στη μέτρηση του βάθους στο οποίο θα πρέπει να εισαχθεί ο σωλήνας εισαγωγής μέσω του κόλπου και στην κοιλότητα της μήτρας.

  Η σύνθεση του μεταλλικού σπιράλ, από κράμα χαλκού-αργύρου, καθυστερεί τη φθορά του σύρματος και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

  Μέγεθος: Mini με κάθετο βραχίονα 30,5mm και μήκος μήτρας 36mm.

  Κατάλληλο για αντισυλληπτική χρήση. Συνιστάται η παραμονή του για 3-5 έτη.

 • Γυναικολογικό Σπιράλ SMB τύπου NOVA T

  Γυναικολογικό Σπιράλ SMB τύπου NOVA T Normal

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 11,29€

  Το γυναικολογικό σπιράλ SMB τύπου NOVA TCu-380 διαθέτει πυρήνα από χαλκό το οποίο επιβραδύνει τον κατακερματισμό του καλωδίου και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής καθώς και την αντισυλληπτική του επίδραση. Είναι έτοιμο προς χρήση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, σε αποστειρωμένη συσκευασία, μιας χρήσης και αποτελείται από δύο εύκαμπτους βραχίονες σχήματος Υ και κάθετο στέλεχος αποτελούμενο από:

  • Πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας με θειικό βάριο.
  • Ακτινοσκιερό.
  • Σπιράλ από κράμα χαλκού-αργύρου διαμέτρου 0,40 mm παρέχοντας επιφάνεια 380 mm² ± 23 mm².

  Ο σκελετός είναι δεμένος με νήμα πολυαμιδίου Monofilament για εύκολη αφαίρεση και συσκευάζεται μαζί με σωλήνα εισαγωγής και ράβδο σε αποσπώμενη θήκη. Ο σωλήνας εισαγωγής είναι εφοδιασμένος με μια κινητή φλάντζα που βοηθά στη μέτρηση του βάθους στο οποίο θα πρέπει να εισαχθεί ο σωλήνας εισαγωγής μέσω του κόλπου και στην κοιλότητα της μήτρας. Η σύνθεση του μεταλλικού σπιράλ, από κράμα χαλκού-αργύρου, καθυστερεί τη φθορά του σύρματος και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

  Μέγεθος: Normal με κάθετο βραχίονα 33mm και μήκος μήτρας 45mm.

  Κατάλληλο για αντισυλληπτική χρήση. Συνιστάται η παραμονή του για 3-5 έτη.

 • Σπιράλ τύπου Multiload SMB Cu-375

  Σπιράλ τύπου Multiload SMB Cu-375

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 8,07€

  Το γυναικολογικό σπιράλ τύπου Multiload SMB Cu 375 Ag διαθέτει πυρήνα από χαλκό. Ο χαλκός επιβραδύνει τον κατακερματισμό του καλωδίου και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής καθώς και την αντισυλληπτική του επίδραση.

  Η αντισυλληπτική συσκευή Cu 375 είναι έτοιμη για χρήση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, σε αποστειρωμένη συσκευασία και αποτελείται από συσκευή σχήματος Ω με δύο εύκαμπτους οδοντωτούς βραχίονες κατασκευασμένους από:

  • Χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο με θειϊκό βάριο.
  • Ακτινοσκιερό.
  • Χάλκινο σπιράλ διαμέτρου 0,40 mm παρέχοντας επιφάνεια 375 mm².

  Οι εύκαμπτοι πλευρικοί βραχίονες διασφαλίζουν ότι η ενδομήτρια συσκευή  Cu 375 παραμένει στη θέση όσο το δυνατόν ψηλότερα στον θόλο, με ένα νήμα μονής ίνας νάιλον προσαρτημένο στο στέλεχος.
  Η αποστειρωμένη θήκη που περιέχει ένα Cu 375 με τα εξαρτήματα εισαγωγής του, είναι «μόνο για μία χρήση».

  Μέγεθος: Standard με οριζόντιο πλάτος 19mm και κατακόρυφο μήκος 35,5mm.
  Προσφέρει μακροχρόνια προστασία έως και 5 χρόνια.

Κατηγορίες