Απολυμαντικά

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε απολυμαντικά για το χώρο κάθε ιατρείου, χειρουργείου και χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προϊόντα όπως αντισηπτικό χεριών και σώματος, υγρά απολύμανσης επιφανειών και ιατρικών εργαλείων και μηχανημάτων.

 • Αντισηπτικά Μαντηλάκια Χεριών

  Αντισηπτικά Μαντηλάκια Χεριών

  Αντισηπτικά μαντηλάκια χεριών ενυδατικά για το δέρμα. Περιέχουν aloe vera, πανθενόλη, αλλαντοΐνη και γλυκερίνη. Κατάλληλα για την προστασία και την ενυδάτωση του δέρματος. Προσφέρουν αντισηψία ενάντια του συνόλου των μικροοργανισμών (βακτηρίδια, ζύμες, μύκητες).

  • Δερματολογικά ελεγμένα.
  • 70% περιεκτικότητα σε αιθανόλη.
  • Τεμάχια συσκευασίας: 10 μαντηλάκια ατομικά συσκευασμένα.

  Προστατευτείτε από τον Κορονοϊό όπως και κάθε άλλον ιό και γρίπη με τα απολυμαντικά και τα αντισηπτικά της Dr. Schumacher.

  Δείτε όλα τα προστατευτικά μέσα από τον Covid-19 εδώ.

 • Απολυμαντικά Μαντηλάκια Cleanisept Wipes Forte

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τιμή με Φ.Π.Α. 9,50€

  Τα απολυμαντικά μαντηλάκια cleanisept wipes forte της Dr. Schumacher είναι έτοιμα προς χρήση, χωρίς αλκοόλ, ιοκτόνα και σποριοκτόνα για την ταχεία απολύμανση μικρών επιφανειών. Τα Cleanisept wipes forte μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από το κουτί, ξεχωριστά και γρήγορα ώστε να είναι έτοιμα για χρήση. Το υγρό απολυμαντικό είναι χωρίς αλκοόλ και χωρίς αλδεΰδες ή φαινόλες. Είναι ιδανικά για απολύμανση σε ανιχνευτές υπερήχων που έρχονται σε επαφή με τους βλεννογόνους καθώς και όλων των τύπων επιφανειών σε περιοχές που απαιτούν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

  Διάσταση: 14cm x 20cm

  Τεμάχια συσκευασίας: 100

 • Απολυμαντικό Χεριών B-Safe Gel

  Απολυμαντικό Χεριών B-Safe Gel 500ml – 5lt

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Το απολυμαντικό χεριών B-Safe Gel είναι σε μορφή γέλης, έτοιμο προς χρήση, για επάλειψη στο δέρμα. Περιέχει Aloe Vera, πανθενόλη, αλλαντοΐνη & γλυκερίνη για την προστασία και ενυδάτωση του δέρματος. Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή απολύμανση χεριών με ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας. Προσφέρει αντισηψία ενάντια του συνόλου των μικροοργανισμών (βακτηριδίων, ζυμών, μυκήτων). Συμπεριλαμβάνετε δοσομετρική αντλία στα 500ml.

  Περιεχόμενο: 500ml και 5lt.

  Δείτε όλα τα προστατευτικά μέσα από τον Covid-19 εδώ.

 • Aseptoman Gel Αντισηπτικό Χεριών 500ml / 1000ml

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Το Aseptoman Gel από τη Dr. Schumacher είναι ένα αντισηπτικό χεριών με ποσοστό αιθανόλης 85%.  Το Aseptoman gel είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή απολύμανση χεριών με ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας. Είναι άοσμο και είναι συμβατό με όλα τα κρεμοσάπουνα. Δεν περιέχει αλδεϋδες, φαινόλες και τεταρτογενή αμμωνιακά άλατα.

  100 g διαλύματος περιέχουν:  80,8 g (85%) αιθανόλης.

  • Συσκευασία: 500 και 1000ml.
  • Γερμανικής κατασκευής.
  • Διατίθεται και με δοσομετρική αντλία (dispenser) 3ml.

  Δείτε όλα τα προστατευτικά μέσα από τον Covid-19 εδώ.

 • Αντισηπτικό Gel Manusept

  Το αντισηπτικό χεριών Manusept Gel της Γερμανικής εταιρίας Hartmann είναι κατάλληλο για όλους τους τομείς υγιεινής όπου απαιτείται πλήρης αντισηψία χεριών χωρίς τη χρήση νερού, π.χ. κατ’ οίκον νοσηλεία, περιποίηση ηλικιωμένων και βρεφών, στην κατ’ οίκον αιμοκάθαρση, ιατρεία, χώροι νοσηλείας, βιομηχανία τροφίμων, κ.τ.λ.

  • Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα ακόμη και για μακροχρόνια χρήση.
  • Βελτιωμένη ενυδάτωση του δέρματος.

  Ευρύ φάσμα δράσης:

  • Ισχυρή αντισηπτική δράση εντός 30 δευτερολέπτων.
  • Ιοκτόνος δράση (ΕΝ 14476) μέσα σε ένα λεπτό.
  • Βακτηριοκτόνος δράση(ΕΝ 13727).
  • Μυκητοκτόνος δράση(ΕΝ 13624).
  • Μυκοβακτηριοκτόνος δράση (ΕΝ 13348).

  Το αντισηπτικό χεριών Manusept Gel διατίθεται σε συσκευασία 475ml με δοσομετρική αντλία και 100ml σε συσκευασία τσέπης.

  Δείτε όλα τα γάντια και ατομικά μέσα προστασίας εδώ.

 • Δοχείο Απολύμανσης Οδοντιατρικών Φρεζών & Μικροεργαλείων

  Δοχείο Απολύμανσης Οδοντιατρικών Φρεζών & Μικροεργαλείων

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τιμή με Φ.Π.Α. 16,33€

  Το δοχείο απολύμανσης οδοντιατρικών φρεζών και μικροεργαλείων της  Dr. Schumacher βοηθά στη διαδικασία της απολύμανσης καθώς απαιτεί την εφαρμογή των δοχείων με εσωτερικό καλάθι και κάλυμμα. Εάν το διάλυμα αλλάζει τουλάχιστον μία φορά εντός της εργάσιμης ημέρας, τα δοχεία πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται πολύ καλά με ένα απολυμαντικό επιφανειών.

  Περιεχόμενο: 100ml

  Διαστάσεις: 91 x 73mm

 • Δοχεία Απολύμανσης Εργαλείων

  Δοχεία Απολύμανσης Εργαλείων

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τα δοχεία απολύμανσης εργαλείων της Dr. Schumacher βοηθούν στη διαδικασία της απολύμανσης καθώς απαιτεί την εφαρμογή των κάδων με εσωτερικό καλάθι και κάλυμμα. Εάν το διάλυμα αντικαθίσταται τουλάχιστον μία φορά κάθε εργάσιμη ημέρα, τα δοχεία πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται πολύ καλά με ένα απολυμαντικό επιφανειών. Συνιστάται να αλλάζει το απολυμαντικό διάλυμα κάθε εργάσιμη ημέρα.

  Διατίθενται σε πέντε διαφορετικές διαστάσεις και χωρητικότητες:

  44,09117,98
 • Λιπαντικό Σπρέι Εργαλείων Spezial Olspray

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τιμή με Φ.Π.Α. 9,00€

  Το λιπαντικό σπρέι εργαλείων Spezial Olspray της Dr. Schumacher είναι ένα σπρέι με αρίστης ποιότητας λευκό λάδι για την συντήρηση όλων των ιατρικών εργαλείων, των μεταλλικών αντικειμένων και για λίπανση των αρθρώσεων τους. Σχηματίζει ένα προστατευτικό περίβλημα στις μεταλλικές επιφάνειες. Προσφέρει ιδανική λίπανση στα κινούμενα μέρη οργάνων και προστασία από διάβρωση πριν την αποστείρωση στον κλίβανο. Επίσης, είναι κατάλληλο για την συντήρηση βαλβίδων άκαμπτων ενδοσκοπίων, καθώς και για τους τροχούς σε φορεία μεταφοράς.

  Περιεχόμενο: 500ml

 • Plurazyme Extra Υγρό Καθαριστικό Χειρουργικών Εργαλείων

  Plurazyme Extra Υγρό Καθαριστικό Χειρουργικών Εργαλείων & Ενδοσκοπίων

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Το Plurazyme extra της Dr. Schumacher προσφέρει μια εξαιρετική καθαριστική και απολυμαντική απόδοση λόγω του συνδυασμού υψηλών επιφανειοδραστικών παραγόντων και ενός σταθεροποιημένου τριπλού συμπλέγματος ενζύμων. Διεισδύει και αφαιρεί αποτελεσματικά όλα τα είδη των οργανικών υπολειμμάτων όπως πρωτεΐνης, πηγμένο αίμα, βλέννες, σωματικά υγρά, λίπος, υπολείμματα κοπράνων ακόμα και σε δύσκολα σημεία. Το Plurazyme extra προσφέρει μια εξαιρετική συμβατότητα υλικών και ως εκ τούτου είναι ιδανικά συμπυκνωμένο καθαριστικό και απολυμαντικό των χειρουργικών εργαλείων και εύκαμπτων ενδοσκοπίων. Συστήνεται για χρήση σε πλυντήριο υπερήχων.

  Περιεχόμενο: 1000ml και 5000ml.

 • Καθαριστικό Εργαλείων & Ενδοσκοπίων Instru Plus

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τιμή με Φ.Π.Α. 27,60€

  Διαθέσιμο από 01/06/2020

  Το υγρό καθαριστικό εργαλείων και ενδοσκοπίων Instru plus της Dr. Schumacher είναι έτοιμο προς χρήση. Διαθέτει ουδέτερο pH για συνδυαστική χρήση με απολυμαντικά εργαλείων, για τον απαλό καθαρισμό των εργαλείων και ενδοσκοπίων. Είναι ιδανικό και για ιατρικές συσκευές που είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, πλαστικό, κεραμικό, γυαλί, καουτσούκ και πορσελάνη. Το Instru plus χρησιμοποιείται ως πρόσθετο καθαριστικό σε συνδυασμό με τα απολυμαντικά εργαλείων Perfektan Endo, Perfektan TB & Descoton 2% GDA. Το Instru plus είναι κατάλληλο για τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης σε υπερήχους.

  Περιεχόμενο: 5000ml

 • Desco Drill Απολυμαντικό Οδοντιατρικών Φρεζών & Εξαρτημάτων

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  To Desco Drill της Dr. Schumacher είναι έτοιμο προς χρήση, χωρίς αλδεϋδες και φαινόλες για απολύμανση και καθαρισμό των οδοντιατρικών φρεζών και άλλα περιστρεφόμενα μικροεργαλεία. Λόγω του υψηλού βαθμού της συμβατότητας των υλικών, το Desco drill μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα υλικά όπως τροχούς που είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, γυαλιστικά καουτσούκ κτλ. Επίσης, περιέχει ειδικούς αναστολείς σκουριάς.

  Περιεχόμενο: 2000ml και 5000ml.

  11,7725,20
 • Απολυμαντικό Οδοντιατρικών & Χειρουργικών Αναρροφήσεων Descosuc

  Απολυμαντικό Οδοντιατρικών & Χειρουργικών Αναρροφήσεων Descosuc

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τιμή με Φ.Π.Α. 50,50€

  Το απολυμαντικό οδοντιατρικών και χειρουργικών αναρροφήσεων Descosuc της Dr. Schumacher είναι ελεύθερο αλδεϋδών και φαινολών. Το Descosuc είναι ένα απολυμαντικό και καθαριστικό διάλυμα με υψηλό βαθμό συμβατότητας υλικών για οδοντιατρικά συστήματα αναρρόφησης. Το Descosuc είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και είναι ιδιαιτέρως χαμηλού αφρισμού.

  Περιεχόμενο: 5000ml

 • Υγρό Απολύμανσης Εργαλείων Descoton 2% GDA

  Υγρό Απολύμανσης Εργαλείων Descoton 2% GDA

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τιμή με Φ.Π.Α. 24,00€

  Το υγρό απολύμανσης εργαλείων Descoton 2% GDA της Dr. Schumacher είναι ένα έτοιμο προς χρήση διάλυμα, ελεύθερο φορμαλδεΰδης και φαινολών. Ιδανικό για την απολύμανση ιατρικών εργαλείων και ενδοσκοπίων. Περιέχει 2% γλουταραλδεΰδη ως κύριο συστατικό, καθώς επίσης και αναστολείς σκουριάς. Η δράση του διαρκεί έως και 28 ημέρες.

  Περιεχόμενο: 5000ml.

 • Απολυμαντικό Εργαλείων Perfektan TB

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Το Perfektan TB της Dr. Schumacher είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό χωρίς αλδεϋδες για την απολύμανση και τον καθαρισμό εργαλείων και άκαμπτων ενδοσκοπίων σε καθημερινή χρήση. Διαθέτει ένα ευχάριστο άρωμα και η δράση του διαρκεί 14 μέρες. Είναι κατάλληλο για χώρους εστίασης, νοσοκομείων, οδοντιατρείων κτλ.

  Περιεχόμενο: 1000ml, 2000ml και 5000ml.

  22,6454,72
 • Απολυμαντικό Εργαλείων Perfektan Endo

  Απολυμαντικό Εργαλείων Perfektan Endo

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Το απολυμαντικό εργαλείων Perfektan endo της Dr. Schumacher είναι ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό και απολυμαντικό εργαλείων και ενδοσκοπίων. Δεν περιέχει αλδεϋδες και φαινόλες και μπορεί να διατηρηθεί έως και δύο βδομάδες. Είναι ιδανικό σε περιοχές που απαιτούν άμεση απολύμανση και έντονη καθαριστική ικανότητα σε χώρους νοσοκομείων, κλινικές κτλ.

  Διατίθεται σε περιεχόμενο: 1000ml, 2000ml και 5000ml.

  26,4260,85
 • Υγρό Απολύμανσης Επιφανειών Optisal Plus

  Υγρό Απολύμανσης Επιφανειών Optisal Plus

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τιμή με Φ.Π.Α. 16,50€

  Το Optisal Plus της Dr. Schumacher είναι ένα συμπυκνωμένο άοσμο υγρό για δυνατή, καθημερινή απολύμανση και καθαρισμό των επιφανειών. Εκτός από την αποτελεσματικότητά του έναντι όλων των ιών με περίβλημα (HBV, HIV, HCV), το Optisal Plus είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά των μη επικίνδυνων ιών όπως, αδενοϊό, νοροϊό και ιό ρότα. Επίσης είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε μυκοβακτήρια και μύκητες. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες που βρίσκονται κοντά σε ασθενείς, καθώς επίσης και για χώρους εστίασης. Η πρωτοποριακή του σύνθεση εξασφαλίζει στεγνό καθάρισμα όταν χρησιμοποιείται. Το υγρό απολύμανσης επιφανειών είναι άοσμο και απαλλαγμένο από αρώματα.

  Περιεχόμενο: 1000ml

 • Μαντηλάκια Καθαρισμού Eco Wipes

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Τα Eco Wipes της Dr. Schumacher είναι στεγνά μαντηλάκια για τον εμποτισμό με απολυμαντικά για την ταχεία και εύκολη απολύμανση, τον καθαρισμό των επιφανειών και των ιατρικών συσκευών. Αναπτύχθηκαν ειδικά για την επιφανειακή απολύμανση και μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα εμπορικώς διαθέσιμα απολυμαντικά.

  Διατίθεται και δοχείο.

  • Διάσταση: 32 x 30cm.
  • Συσκευασία: 100 τεμάχια.
  • Γερμανικής κατασκευής.
 • Απολυμαντικό Υγρό Cleanisept

  Η τιμή είναι χονδρικής πώλησης και δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Το Cleanisept της Dr. Schumacher είναι ένα συμπυκνωμένο απολυμαντικό επιφανειών και δαπέδων, χωρίς αλκοόλη και άρωμα, ελεύθερο αλδεϋδών και φαινόλης. Ιδανικό για την απολύμανση ιατρείων, ιατρικών συσκευών, ακρυλικών και γυάλινων επιφανειών. Το Cleanisept είναι ιδανικό για χρήση σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και κουζίνες εστιατορίων.

  • Συσκευασία: 1Lt και 5Lt.
  • Γερμανικής κατασκευής.
error: Content is protected !!

Κατηγορίες