Είδη ακράτειας, ιατρικά αναλώσιμα
Τα προϊόντα φροντίδας της HARTMANN καλύπτουν τους τομείς της ακράτειας, της νοσηλείας ασθενών, της ιατρικής δερματολογικής φροντίδας και της διάγνωσης. Με τα προϊόντα ακράτειας της HARTMANN, το νοσηλευτικό προσωπικό και ο ασθενής μπορούν να είναι βέβαιοι ότι χρησιμοποιούν ποιοτικά προϊόντα μιας χρήσης, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ασθενή, τα οποία προσφέρουν ασφαλή προστασία από διαρροές, δεν ερεθίζουν το δέρμα και είναι πολύ άνετα και εύκολα στη χρήση. Κατά τη φροντίδα του ασθενή είναι πολύ σημαντική, όχι όμως πάντα εύκολη, η τήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής. Ιδίως στα άτομα με ακράτεια, η φροντίδα του ταλαιπωρημένου δέρματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η σειρά ιατρικής δερματολογικής φροντίδας της HARTMANN έχει σχεδιαστεί για την εξυπηρέτηση αυτών των ειδικών αναγκών. Τα προϊόντα για την επούλωση τραυμάτων κάθε είδους αποτελούν παραδοσιακά τον πυρήνα των προϊόντων της HARTMANN. Σε αυτόν συγκαταλέγεται όχι μόνο ένα ευρύ φάσμα επιδέσμων, αλλά και άλλα προϊόντα επούλωσης τραυμάτων για τον επαγγελματία και τον τελικό χρήστη.

 • Αντισηπτικό Manusept Gel 475 ml με Αντλία

  Το αντισηπτικό χεριών Manusept gel κατασκευάζεται στη Γερμανία από την Paul Hartmann. Είναι βιοκτόνο με 85% περιεκτικότητα αιθανόλης και είναι εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα ακόμη και για μακροχρόνια χρήση. Προσφέρει ισχυρή αντισηψία ενώ παράλληλα ενυδατώνει τα χέρια χάρη στους γαλακτωματοποιητές που περιέχει. Με ένα ευρύ φάσμα δράσης, προσφέρει ισχυρή αντισηπτική δράση και εξαλείφει ιούς, βακτήρια και μύκητες. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε όλους τους τομείς υγιεινής όπου απαιτείται πλήρης αντισηψία χεριών χωρίς τη χρήση νερού, π.χ. homecare, περιποίηση ηλικιωμένων, βρεφών, στην κατ’ οίκον αιμοκάθαρση, ιατρεία, χώροι νοσηλείας, βιομηχανία τροφίμων κ.τ.λ.

  • Ιοκτόνο (ΕΝ 14476) μέσα σε ένα λεπτό.
  • Βακτηριοκτόνος (ΕΝ 13727).
  • Μυκητοκτόνος (ΕΝ 13624).
  • Μυκοβακτηριοκτόνος δράση (ΕΝ 13348).

  Συσκευασία: 475ml με δοσομετρική αντλία 3ml.

 • Hartmann Veroval Compact + Πιεσόμετρο Καρπού

  Πιεσόμετρο Καρπού Hartmann Veroval Compact Plus

  Το πιεσόμετρο καρπού της Γερμανικής εταιρίας Hartmann Veroval compact + είναι εύκολο στη χρήση και η αυτόματη τριπλή μέτρηση παρέχει ακόμα πιο ακριβείς τιμές. Η μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης κατά τη λειτουργία. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει ανίχνευση ακανόνιστου καρδιακού παλμού, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για υπερτασικούς. Με τη βοήθεια ενός συστήματος έγχρωμου σήματος στην οθόνη της συσκευής για τις τιμές της αρτηριακής πίεσης, τα αποτελέσματα μπορούν να αξιολογηθούν πιο εύκολα. Η λειτουργία Bluetooth ® καθιστά δυνατή την απλή μετάδοση των δεδομένων στην εφαρμογή Veroval ® medi.connect.

  Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
  • Πλήρως αυτόματη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και του παλμού στον καρπό.
  • Αυτόματη τριπλή μέτρηση για ακόμα πιο ακριβείς τιμές μέτρησης.
  • Ανιχνεύει και εμφανίζει καρδιακές αρρυθμίες για ανίχνευση ακανόνιστου καρδιακού παλμού.
  • Διαισθητικός χειρισμός και μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη για υψηλή λειτουργική άνεση.
  • Άμεση ανάλυση δεδομένων για οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.
  • Ανάλυση μετρούμενων τιμών με χρήση συστήματος φωτεινών σηματοδοτών για ευκολότερη ανάλυση των τιμών μέτρησης.
  • Μέσοι όροι όλων των αποθηκευμένων μετρούμενων τιμών.
  • Μέσες τιμές αρτηριακής πίεσης το πρωί και το βράδυ από τις τελευταίες 7 ημέρες.
  • Απλή συνδεσιμότητα Bluetooth® για εύκολη μεταφορά δεδομένων στην εφαρμογή Veroval ® medi.connect.
  • Συνιστάται για οικιακή και κλινική χρήση.
  • Αναπτύχθηκε στη Γερμανία.
  • Περιχειρίδα για διάμετρο καρπού 12,5 cm έως 21 cm.
  • Αποθήκευση 200 μετρήσεων για δύο διαφορετικούς χρήστες.
  • Συμπεριλαμβάνεται κουτί αποθήκευσης και 2 x 1,5V μπαταρίες AAA.
  • 3 έτη εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.

  Το πιεσόμετρο καρπού Veroval compact + με τεχνολογία Comfort Air επιτρέπει πιο άνετες μετρήσεις. Σε αντίθεση με πολλά ηλεκτρονικά πιεσόμετρα με προγραμματισμένη πίεση φουσκώματος περιχειρίδας μετά την πρώτη μέτρηση, η τεχνολογία Comfort Air προσδιορίζει μεμονωμένα μια κατά προσέγγιση συστολική αρτηριακή πίεση του ασθενούς. Με φούσκωμα 190 mmHg για την πρώτη μέτρηση, η πίεση ρυθμίζεται συνεχώς και μεμονωμένα με βάση τις προηγουμένως μετρημένες τιμές της αρτηριακής πίεσης. Αυτό επιτρέπει πιο άνετες μετρήσεις καθώς η συσκευή χρησιμοποιεί πάντα την ίδια πίεση, όση πραγματικά χρειάζεται για να εξασφαλίσει ακριβείς και ευχάριστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης.

  Το πιεσόμετρο καρπού Hartmann Veroval compact + με την υψηλή του ακρίβεια στη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, έχει επικυρωθεί κλινικά σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης (ESH).

 • Veroval Compact Plus Πιεσόμετρο Μπράτσου

  Πιεσόμετρο Μπράτσου Veroval Compact Plus

  Το Veroval Compact Plus είναι ένα πιεσόμετρο μπράτσου, εύκολο στη χρήση, κατάλληλο για άτομα που μετρούν τακτικά την αρτηριακή τους πίεση. Είναι εύκολο στη χρήση και η αυτόματη τριπλή μέτρηση εξασφαλίζει ακόμα πιο ακριβείς τιμές. Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία AFib, η συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει την κολπική μαρμαρυγή και επομένως να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων. Επιπλέον, ένα αυτόματο σήμα διασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή της περιχειρίδας κατά τη διάρκεια των μετρήσεων. Η λειτουργία Bluetooth καθιστά δυνατή την εύκολη μετάδοση των δεδομένων στην εφαρμογή Veroval ® medi.connect.

  Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
  • Πλήρως αυτόματη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και του σφυγμού στον βραχίονα.
  • Αυτόματη τριπλή μέτρηση για ακόμα πιο ακριβείς τιμές μέτρησης.
  • Ανιχνεύει την κολπική μαρμαρυγή και μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων με ενσωματωμένο δείκτη AFib.
  • Ανιχνεύει και εμφανίζει καρδιακές αρρυθμίες για ανίχνευση ακανόνιστου καρδιακού παλμού.
  • Έλεγχος θέσης περιχειρίδας και ένδειξη ηρεμίας για οπτική ανατροφοδότηση της σωστής χρήσης.
  • Διαισθητικός χειρισμός και μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη για υψηλή λειτουργική άνεση.
  • Άμεση ανάλυση δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή.
  • Ανάλυση μετρούμενων τιμών με χρήση συστήματος φωτεινών σηματοδοτών για ευκολότερη ανάλυση των αποτελεσμάτων της μέτρησης.
  • Μέσοι όροι όλων των αποθηκευμένων μετρούμενων τιμών.
  • Μέσες τιμές αρτηριακής πίεσης το πρωί και το βράδυ από τις τελευταίες 7 ημέρες.
  • Απλή συνδεσιμότητα Bluetooth® για εύκολη μεταφορά δεδομένων στην εφαρμογή Veroval® medi.connect.
  • Διαθέτει περιχειρίδα για περίμετρο μπράτσου 22 έως 42cm.
  • Αποθήκευση 200 μετρήσεων για δύο διαφορετικούς χρήστες.
  • Συμπεριλαμβάνεται τσαντάκι μεταφοράς και 4 x 1,5V μπαταρίες AA.
  • 3 έτη εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.

  Το Hartmann Veroval® compact plus με τεχνολογία Comfort Air επιτρέπει πιο άνετες μετρήσεις στο βραχίονα. Σε αντίθεση με πολλά ηλεκτρονικά πιεσόμετρα με προγραμματισμένη πίεση φουσκώματος περιχειρίδας, η τεχνολογία Comfort Air προσδιορίζει μεμονωμένα μια κατά προσέγγιση συστολική αρτηριακή πίεση του ασθενούς κατά τη διάρκεια κάθε μέτρησης και προσθέτει 40 mmHg για τη βέλτιστη ατομική πίεση περιχειρίδας. Αυτό επιτρέπει πιο άνετες μετρήσεις του άνω βραχίονα, καθώς η συσκευή χρησιμοποιεί πάντα την ίδια πίεση, όση χρειάζεται πραγματικά για να διασφαλίσει ακριβείς και ευχάριστες μετρήσεις.

  Το πιεσόμετρο μπράτσου Veroval compact plus με την υψηλή του ακρίβεια στη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, έχει επικυρωθεί κλινικά σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης (ESH).

 • MoliCare Premium Elastic Πάνα Νύκτός 10 σταγόνες

  MoliCare Premium Elastic Πάνα Νυκτός 10 σταγόνες

  Η MoliCare Premium Elastic είναι υψηλής απορροφητικότητας και ποιότητας πάνα, με επανακλειόμενες ταινίες, ιδανικό για κλινήρεις ασθενείς με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Οι MoliCare Premium Elastic της Hartmann διαθέτουν επίσης απορροφητικό πυρήνα 3 στρώσεων για ταχύτερη απορρόφηση, σύστημα quick-dry για μεγαλύτρη άνεση κατά την εφαρμογή και σύστημα εξουδετέρωσης οσμών για περισσότερη ευεξία. Διαθέτει σύστημα προστασίας απο διαρροές για απόλυτη αίσθηση αφάλειας καί νέο επίπεδο απορροφητικότητας “maxi plus” για κάλυψη σοβαρότερων αναγκών και δείκτη υγρασίας για την υπόδειξη της χρονικής στιγμής αλλαγής της πάνας. Εξωτερική κάλυψη ολόκληρης της πάνας από μη υφασμένο υλικό, ανατομικά εσωτερικά τοιχώματα που απωθούν την υγρασία και αγκαλιάζουν το πόδι. Οι πάνες ακράτειας νυκτός Hartmann διαθέτουν ανατομικό σχεδιασμό με ελαστικές πτυχές γύρω από τα πόδια. Οι αυτοκόλλητες ταινίες velcro ανοίγουν και κλείνουν πολλές φορές. Σε διακριτικό λευκό χρώμα με χρωματιστές λωρίδες για επισήμανση του μεγέθους και του βαθμού απορροφητικότητας. Οι πάνες ακράτειας Hartmann προσφέρουν τέλεια προστασία χάρη στην υψηλή απορροφητικότητα και ικανότητα αποθήκευσης υγρών που διαθέτουν, αξιόπιστη προστασία από διαρροές και υπερβολική υγρασία. Διατηρούν ένα ευχάριστα στεγνό περιβάλλον γύρω από το δέρμα χάρη στην υψηλή αεροδιαπερατότητά τους στην περιοχή των γοφών. Υποαλλεργικές, δερματολογικά ελεγμένες.

  Οι MoliCare Premium Elastic πάνες νυκτός με 10 σταγόνες είναι ιδανικές για σοβαρή και πολύ σοβαρή ακράτεια ούρων ή/και κοπράνων καθώς και για άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας ή παρουσιάζουν έντονη ανησυχία. Για υγιή επιδερμίδα παρά την ακράτεια.

  • Γερμανικής κατασκευής.
  Μέγεθος
  Περιφέρεια Γοφών
  Τεμάχια Συσκευασίας
  Small
  70 – 90 cm
  22
  Medium
  85 – 120 cm
  14
  Large
  115 – 145 cm
  14
  X-Large
  140 – 175 cm
  14

   

  18,0023,00

  MoliCare Premium Elastic Πάνα Νυκτός 10 σταγόνες

  18,0023,00 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Θερμόμετρο Υπερύθρων Thermoval Baby

  Το θερμόμετρο υπερύθρων Thermoval Baby της Γερμανικής εταιρίας Hartmann είναι κατάλληλο για μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος, της θερμοκρασίας αντικειμένων (π.χ. μπιμπερό) και της θερμοκρασίας περιβάλλοντος (π.χ. δωμάτιο). Το θερμόμετρο υπερύθρων Hartmann Thermoval baby είναι ιδανικό για μέτρηση σε μωρά, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε ενήλικες. Το θερμόμετρο Hartmann Thermoval baby προσφέρει ταχεία και αξιόπιστη μέτρηση χάρη στην τεχνολογία υπερύθρων. Διαθέτει οπτικό συναγερμό πυρετού και δυνατότητα αποθήκευσης των αποτελεσμάτων των 10 τελευταίων μετρήσεων. Το Hartmann Thermoval baby είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό.

  Χαρακτηριστικά: 

  • Σάρωση σε 3 δευτερόλεπτα από απόσταση 3-5cm.
  • Ταχεία και εντελώς αθόρυβη μέτρηση χάρη στην τεχνολογία υπερύθρων.
  • Οπτικό σήμα πυρετού – Φωτισμός οθόνης (κόκκινο σε περίπτωση θερμοκρασίας άνω των 37,6°C, μπλε σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις).
  • Αποθήκευση των τελευταίων 10 μετρήσεων με ώρα και ημερομηνία.
  • Μετρήσεις σε °C.
  • Αυτόματη απενεργοποίηση περίπου 1 λεπτό μετά την τελευταία μέτρηση.
  • Πολύ ελαφρύ, μόλις 89gr μαζί με τις μπαταρίες.
  • Πολλαπλή χρήση για μέτρηση πυρετού, χώρου, αντικειμένων. Κατάλληλο για έλεγχο θερμοκρασίας του γάλακτος ή του φαγητού του μωρού.
  • Εύκολη και υγιεινή χρήση.
  • Ιατρικό προϊόν.
  • 3 χρόνια εγγύηση επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας.
  • Οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα.
  • Γερμανικής προέλευσης.
 • Πιεσόμετρο Καρπού Hartmann Veroval

  Πιεσόμετρο Καρπού Hartmann Veroval

  Το πιεσόμετρο καρπού Hartmann Veroval χρησιμοποιείτε για την παρακολούθηση της πίεσης του αίματος στον καρπό για εύκολη και γρήγορη μέτρηση. Με οπτικό έλεγχο για τον προσδιορισμό της σωστής θέσης μέτρησης, στο επίπεδο της καρδιάς.

  • Πλήρως αυτόματη μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σφυγμού στον καρπό.
  • Αναγνώριση και εμφάνιση καρδιακών αρρυθμιών.
  • Απλή ανάλυση της μετρούμενης τιμής μέσω του συστήματος φωτεινών σηματοδοτών.
  • Μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη.
  • Μέσος όρος όλων των αποθηκευμένων τιμών μέτρησης.
  • Με λειτουργία για δύο διαφορετικούς χρήστες.
  • 200 θέσεις μνήμης (100 θέσεις μνήμης για καθένα από τους δύο χρήστες).
  • Περιχειρίδα για διάμετρο καρπού 12,5 cm έως 21 cm.
  • Διαθέτει ένδειξη ημερομηνίας και ώρας.
  • Το πιεσόμετρο καρπού Hartmann Veroval περιλαμβάνει κουτί φύλαξης, καλώδιο USB και 2 μπαταρίες ΑΑΑ 1,5 V.
  • Λογισμικό Veroval medi.connect διαθέσιμο για λήψη, αποθήκευση και την αξιολόγηση των δεδομένων, ακόμα και από άλλες συσκευές Veroval. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές περιόδους παρατήρησης (ημέρα, εβδομάδα, μήνα) και να μετατρέψετε αυτόματα τα αντίστοιχα δεδομένα σε σαφή γραφικά. Όλα τα αποτελέσματα μπορούν να εκτυπωθούν για το γιατρό ή να σταλούν με e-mail.
  • Σχεδιασμένο στη Hartmann Γερμανίας και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Με πέντε έτη εγγύηση καλής λειτουργίας.

  Αν θέλετε να ελέγχετε την αρτηριακή σας πίεση σήμερα, χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή ακρίβεια και έναν υψηλό βαθμό άνετης εφαρμογής από το πιεσόμετρο σας. Το πιεσόμετρο καρπού Hartmann Veroval εμποδίζει τη δημιουργία σφαλμάτων μέτρησης με έξυπνες λεπτομέρειες, ελέγχοντας την βέλτιστη προσαρμογή της μανσέτας για σωστό αποτέλεσμα. Η απαλή μέτρηση εγγυάται επίσης την τεχνολογία Comfort Air. Καθορίζει ήδη την αναμενόμενη πίεση αίματος κατά τη διάρκεια του φουσκώματος και αντλεί το στρώμα μέτρησης μόνο στο βαθμό που απαιτείται. Η αποδεδειγμένη υψηλή ποιότητα μέτρησης από το πιεσόμετρο καρπού Hartmann Veroval έλαβε τη σφραγίδα ποιότητας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης (ESH). Το πιεσόμετρο καρπού Hartmann Veroval  με τεχνολογία Comfort Air εξασφαλίζει ευχάριστη μέτρηση. Η πρώτη μέτρηση αντλείται μέχρι 190 mmHg. Για τις επακόλουθες μετρήσεις, η πίεση πλήρωσης ρυθμίζεται μεμονωμένα με βάση τις τιμές της αρτηριακής πίεσης που μετρήθηκαν προηγουμένως. Αυτό επιτρέπει μια πιο άνετη μέτρηση στον καρπό.

 • Hartmann Veroval Compact Πιεσόμετρο Μπράτσου - orthomedic.gr

  Πιεσόμετρο Μπράτσου Hartmann Veroval Compact

  Το Hartmann Veroval Compact είναι ένα πιεσόμετρο βραχίoνα που παρέχει εύκολη και γρήγορη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παλμών.

  • Πλήρως αυτόματη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης με υψηλή ακρίβεια.
  • Ανιχνεύει και εμφανίζει διαταραχές του καρδιακού ρυθμού (αρρυθμίες).
  • Μεγάλη οθόνη για εύκολη ανάγνωση των τιμών μέτρησης.
  • Εύκολη ανάλυση τιμών μέτρησης μέσω συστήματος σηματοδότησης.
  • Άνετη περιχειρίδα γενικής χρήσης με εργονομική εφαρμογή.
  • Με ενσωματωμένο έλεγχο εφαρμογής της περιχειρίδας.
  • Απλή λειτουργία με ένα κουμπί.
  • Πολύ εύκολο στη χρήση.
  • Γρήγορη μέτρηση.
  • Ένδειξη ημερομηνίας και ώρας.
  • Κατάλληλο για χρήση από ανθρώπους όλων των ηλικιών.
  • Κατάλληλο για 2 χρήστες με δυνατότητα αποθήκευσης στη μνήμη 100 μετρήσεων για κάθε χρήστη με ημερομηνία και ώρα και μέσο όρο όλων των μετρήσεων του κάθε χρήστη.
  • Περιχειρίδα για διάμετρο μπράτσου 22-42cm.
  • Τσαντάκι αποθήκευσης.
  • Το πιεσόμετρο Hartmann Veroval είναι κλινικά πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης (ESH).
  • 3 χρόνια εγγύηση επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας.
  • Γερμανικής προέλευσης.
 • Υποσέντονα Hartmann MoliNea Normal

  Υποσέντονα Hartmann MoliNea Normal

  Υποσέντονα MoliNea Normal Hartmann απορροφούν την υγρασία γρήγορα και αποτελεσματικά. Προστατεύουν το στρώμα από την ακράτεια και είναι χρήσιμα κατά την αλλαγή της πάνας πάνω στο κρεβάτι. Επίσης προστατεύουν το στρώμα κατά την διάρκεια της νύχτας λόγω της μεγάλης απορροφητικής τους ικανότητας. Με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας κυτταρίνη, η οποία εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα και ομοιομορφία του απορροφητικού σώματος. Η επικάλυψη της επιφάνειας με υφασμάτινο φλις προσφέρει ιδανική κατανομή της υγρασίας, οδηγώντας τη στο εσωτερικό του απορροφητικού σώματος, αφήνοντας το δέρμα ευχάριστα στεγνό. Προς αποφυγή διαρροών, τα υποσέντονα είναι περιμετρικά ενισχυμένα και κλειστά με αδιάβροχη αντιολισθητική μεμβράνη. Προστατέψτε τα σεντόνια, τους καναπέδες, τις καρέκλες και οποιαδήποτε δύσκολη για καθάρισμα επιφάνεια.

  • Γερμανικής κατασκευής.
  Διάσταση
  Τεμάχια Συσκευασίας
  40 x 60 cm
  30
  60 x 60 cm
  30
  90 x 60 cm
  30
  7,0011,50

  Υποσέντονα Hartmann MoliNea Normal

  7,0011,50 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Ανδρικές Σερβιέτες Ακράτειας Hartmann

  Ανδρικές Σερβιέτες Ακράτειας Hartmann

  Ανδρικές σερβιέτες ακράτειας Hartmann Molicare premium με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus καθώς και υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Με επένδυση από μη υφασμένο υλικό σε ολόκληρη την επιφάνεια και λευκή εξωτερική πλευρά υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά και αεροδιαπερατή χάρη στους μικροπόρους που διαθέτει. Ειδικά σχεδιασμένες για την ανδρική ανατομία για ασφαλή προστασία και άνεση. Προστατεύουν από την υπερβολική υγρασία, είναι διακριτικές με φαρδιές κολλητικές λωρίδες για εύκολη στερέωση στο εσώρουχο. Για άνδρες με ελαφριάς μορφής ακράτεια, π.χ. μετά από επεμβάσεις προστάτη. Κατάλληλα ως άνετη, ασφαλής και διακριτική προστασία για δραστήρια και κινητικά άτομα.

  Σε σχήμα τσέπης που εφαρμόζει γύρω από το πέος. Ενδείκνυνται για ελαφριάς μορφής ακράτεια για εξαιρετικά διακριτική φροντίδα.

  • Γερμανικής κατασκευής.
  • Απορροφητικότητα: 235ml.
  • Τεμάχια: 14.
 • Γάντια Νιτριλίου Hartmann Peha soft

  Γάντια Νιτριλίου Hartmann Peha soft (150 τεμ.)

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 5,38€

  Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης χωρίς λάτεξ και πούδρα. Κατασκευασμένα από εξαιρετικά απαλό καουτσούκ νιτριλίου, σε μπλε χρώμα. Χάρη στην ειδική εσωτερική τους επένδυση από πολυμερές τοποθετούνται πολύ εύκολα. Διαθέτουν ανάγλυφη επιφάνεια στην περιοχή των δακτύλων για τέλεια ικανότητα σύλληψης. Εξαιρετικά ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και ασφαλή. Για χρήση σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης. Ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του latex (αλλεργία τύπου I). Μέσο ατομικής προστασίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 374 (Κατ. I και II), για χρήση σε εργασίες όπου υπάρχει επαφή με χημικές ουσίες και απολυμαντικά μέσα.

  Κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Συσκευασία: 150 τεμάχια.

  Διατίθενται σε πέντε μεγέθη.

  Δείτε όλα τα προστατευτικά μέσα από τον Covid-19 εδώ.

  5,70

  Γάντια Νιτριλίου Hartmann Peha soft (150 τεμ.)

  5,70 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Γάντια Βινυλίου Hartmann Peha soft

  Γάντια Βινυλίου Hartmann Peha soft

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 2,83€

  Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης, χωρίς λάτεξ και πούδρα, από μαλακό βινύλιο. Τοποθετούνται εύκολα χάρη στην εσωτερική τους επένδυση από πολυμερές. Είναι ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και ασφαλή. Έχουν τέλεια εφαρμογή και άψογη απτική αίσθηση. Αμφιδέξια. Κατάλληλα για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λάτεξ (αλλεργία τύπου Ι) ή στους επιταχυντές (αλλεργία τύπου ΙΙ).

  Γερμανικής κατασκευής.

  Συσκευασία: 100 τεμάχια.

  Διατίθενται σε πέντε μεγέθη.

  3,00

  Γάντια Βινυλίου Hartmann Peha soft

  3,00 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Συνθετικά Γάντια Hartmann Peha soft

  Συνθετικά Γάντια Hartmann Peha soft

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 3,49€

  Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης από ελαστικό βινύλιο, χωρίς λάτεξ και πούδρα. Τοποθετούνται εύκολα, είναι ιδιαίτερα ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και είναι απόλυτα ασφαλή. Τέλεια εφαρμογή και άψογη απτική αίσθηση. Για χρήση σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης. Κατάλληλα για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στο latex. Αμφιδέξια.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Συσκευασία: 100 τεμάχια.

  Διατίθενται σε πέντε μεγέθη.

  3,70

  Συνθετικά Γάντια Hartmann Peha soft

  3,70 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Γάντια Latex Hartmann Peha soft

  Γάντια Latex Hartmann Peha soft

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 7,55€

  Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης από απαλό latex, χωρίς πούδρα, με ανάγλυφη επιφάνεια στην περιοχή των δακτύλων για εξαιρετική αίσθηση. Διαθέτουν υψηλή ελαστικότητα, αντοχή στο σχίσιμο και αξιοπιστία. Έχουν εξαιρετική εφαρμογή και είναι κατάλληλα και για τα δύο χέρια. Ιδανικά για χρήστες με ευαισθησία στην πούδρα των γαντιών. Κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Συσκευασία: 100 τεμάχια.

  Διατίθενται σε πέντε μεγέθη.

  8,00

  Γάντια Latex Hartmann Peha soft

  8,00 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Χειρουργικά Γάντια Hartmann

  Χειρουργικά Γάντια Hartmann

  Αποστειρωμένα χειρουργικά γάντια από ιδιαίτερα λεπτό latex και φυσικό καουτσούκ. Προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση αφής, διαθέτουν υψηλή ελαστικότητα είναι ασφαλές και ιδιαιτέρως ανθεκτικά. Ο ανατομικός σχεδιασμός τους εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται με πούδρα και χωρίς πούδρα σε οκτώ διαφορετικά μεγέθη.

  Συσκευασία: 100 τεμάχια (50 ζευγάρια).

  27,0031,00

  Χειρουργικά Γάντια Hartmann

  27,0031,00 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Ταινίες Σύγκλισης Τραυμάτων Omnistrip

  Ταινίες Σύγκλισης Τραυμάτων Omnistrip

  Αποστειρωμένες αυτοκόλλητες ταινίες σύγκλισης τραύματος από τη Hartmann. Κατασκευάζονται από μη υφασμένο υλικό fleece, στο χρώμα του δέρματος και φέρουν πολυακρυλικό συγκολλητικό υλικό. Εφαρμόζουν με ασφάλεια, αφαιρούνται ανώδυνα και χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.

  • Στρογγυλεμένες γωνίες.
  • Διαπερατές από αέρα και υδρατμούς.
  • Δεν χρειάζονται έμβρεξη.
  • Ακτινοδιαπερατές.
  • Ανθεκτικές στο χρόνο και τη θερμοκρασία.
  • Αποστειρωμένες σε φάκελο (blister).
  • Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται σε έξι μεγέθη:

  Κωδικός
  Μέγεθος
  Τεμάχια
  Συσκευασίας / Φάκελοι
  Τιμή
  5406814
  3 x 76mm
  250 / 5
  22,70€
  5406824
  6 x 38mm
  300 / 6
  26,70€
  5406834
  6 x 76mm
  150 / 3
  20,50€
  5406844
  6 x 101mm
  500 / 10
  41,60€
  5406854
  12 x 101mm
  300 / 6
  37,40€
  5406864
  25 x 127mm
  200 / 4
  49,00€
  20,5049,00

  Ταινίες Σύγκλισης Τραυμάτων Omnistrip

  20,5049,00 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Απορροφητικό Διαφανές Επίθεμα Hydrofilm Plus

  Απορροφητικό Διαφανές Επίθεμα Hydrofilm Plus

  Αυτοκόλλητα διαφανή επιθέματα τραυμάτων με απορροφητική στρώση που έρχεται σε επαφή με το τραύμα χωρίς να προσφύεται σε αυτό. Με ημιδιαπερατή μεμβράνη πολυουρεθάνης αδιαπέραστη από τα μικρόβια και το νερό. Η διαφάνεια επιτρέπει την παρακολούθηση της περιοχής γύρω από το τραύμα καθώς και της ποσότητας του απορροφώμενου εξιδρώματος.

  • Υποαλλεργικό συγκολλητικό υλικό.
  • Αφαιρούνται χωρίς ερεθισμούς.
  • Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται σε επτά τύπους:

  Κωδικός
  Μέγεθος /
  Εσωτερικές Διαστάσεις
  Τεμάχια
  Συσκευασίας
  Τιμή
  6857710
  5 x 7,2cm / 2.5 x 4cm
  50
  14,40€
  6857730
  9 x 10cm / 4 x 6cm
  50
  23,30€
  6857750
  9 x 15cm / 4 x 11cm
  25
  14,50€
  6857760
  10 x 12cm / 5 x 8cm
  25
  16,40€
  6857780
  10 x 20cm / 5 x 16cm
  25
  22,20€
  6857790
  10 x 25cm / 5 x 20cm
  25
  24,30€
  6857800
  10 x 30cm / 5 x 25cm
  25
  29,30€
  14,4029,30

  Απορροφητικό Διαφανές Επίθεμα Hydrofilm Plus

  14,4029,30 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Διαφανές Επίθεμα Hydrofilm

  Διαφανές Επίθεμα Hydrofilm

  Αυτοκόλλητα διαφανή επιθέματα από ημιδιαπερατή μεμβράνη πολυουρεθάνης, αδιαπέραστη από τα μικρόβια και το νερό.

  • Υποαλλεργικό συγκολλητικό υλικό.
  • Αφαιρούνται χωρίς ερεθισμούς.
  • Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται σε επτά τύπους:

  Κωδικός
  Μέγεθος
  Τεμάχια
  Συσκευασίας
  Τιμή
  6857560
  6 x 7cm
  100
  28,70€
  6857600
  10 x 15cm
  50
  27,20€
  6857610
  15 x 20cm
  10
  11,70€
  6857620
  15 x 20cm
  50
  52,20€
  6857630
  15 x 25cm
  25
  24,00€
  6857640
  12 x 25cm
  25
  29,30€
  6857650
  20 x 30cm
  10
  20,50€
  11,7052,20

  Διαφανές Επίθεμα Hydrofilm

  11,7052,20 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Αυτοκόλλητα Επιθέματα Hartmann Cosmopor E

  Αυτοκόλλητα Επιθέματα Hartmann Cosmopor E

  Αποστειρωμένα επιθέματα, αυτοκόλλητα τραύματος από απαλό, μη υφασμένο υλικό fleece. Διαθέτουν ειδικό προστατευτικό κάλυμμα που δεν κολλάει στο τραύμα. Φέρουν ειδική επίστρωση, με υποαλλεργικό, συγκολλητικό υλικό από συνθετικό καουτσούκ.

  Ιδανικά για τη μετεγχειρητική περιποίηση τραυμάτων, αλλά και και για την αποστειρωμένη περιποίηση μικροτραυμάτων.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται σε εννέα διαφορετικού κωδικούς:

  Κωδικός
  Μέγεθος
  Τεμάχια
  Συσκευασίας
  Τιμή
  9008705
  7,2 X 5cm
  50
  5,00€
  9008715
  6 X 10cm
  25
  3,50€
  9008725
  6 X 15cm
  25
  5,00€
  9008735
  8 X 10cm
  25
  4,00€
  9008745
  8 X 15cm
  25
  6,00€
  9008755
  8 X 20cm
  25
  7,00€
  9008765
  10 X 20cm
  25
  8,00€
  9008775
  10 X 25cm
  25
  10,50€
  9008785
  10 X 35cm
  25
  14,00€
  3,5014,00

  Αυτοκόλλητα Επιθέματα Hartmann Cosmopor E

  3,5014,00 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Επιθέματα Φλις Hartmann Medicomp

  Επιθέματα Φλις Hartmann Medicomp

  Επιθέματα από μη υφασμένο υλικό (fleece). Έχουν τη δομή γάζας και αποτελούνται κατά 70% από ίνες κυτταρίνης και 30% από ίνες πολυεστέρα. Δεν φέρουν συγκολλητικό μέσο και φθορίζον λευκαντικό μέσο.

  Για τη γενική περιποίηση τραυμάτων, ως τολύπια και ως κομπρέσες για επεμβάσεις που γίνονται σε εξωτερικά ιατρεία, είτε σε νοσοκομεία.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται σε οκτώ τύπους:

  Κωδικός
  Περιγραφή
  Μέγεθος
  Τεμάχια
  Συσκευασίας
  Τιμή
  4218217
  Μη αποστειρωμένο
  επίθεμα φλις
  5 x 5cm
  100
  1,00€
  4218237
  Μη αποστειρωμένο
  επίθεμα φλις
  7,5 x 7,5cm
  100
  1,50€
  4218252
  Μη αποστειρωμένο
  επίθεμα φλις
  10 x 10cm
  100
  2,50€
  4218271
  Μη αποστειρωμένο
  επίθεμα φλις
  10 x 20cm
  100
  4,50€
  4217216
  Αποστειρωμένο
  επίθεμα φλις
  5 x 5cm
  25 x 2
  2,50€
  4217239
  Αποστειρωμένο
  επίθεμα φλις
  7,5 x 7,5cm
  25 x 2
  3,00€
  4217253
  Αποστειρωμένο
  επίθεμα φλις
  10 x 10cm
  25 x 2
  4,20€
  4217271
  Αποστειρωμένο
  επίθεμα φλις
  10 x 20cm
  25 x 2
  10,00€
  1,0010,00

  Επιθέματα Φλις Hartmann Medicomp

  1,0010,00 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Επιθέματα Γάζας Hartmann Sterilux ES

  Επιθέματα Γάζας Hartmann Sterilux ES

  Γάζα υφασμένη, απορροφητική, βαμβακερή σύμφωνα με την ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 14079, με 17 κλωστές/cm², με κομμένες τις άκρες και διπλωμένη. Μπορεί να ξεδιπλωθεί πολλές φορές όταν η χρήση απαιτεί μεγαλύτερο μέγεθος χωρίς να ξεφτίζουν τα νήματα. Χρησιμοποιείται για τη γενική περιποίηση των τραυμάτων ή ως τολύπιο ή σπόγγος σε μικρές εγχειρήσεις.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Τα επιθέματα διατίθεται σε έντεκα διαφορετικούς τύπους:

  Κωδικός
  Περιγραφή
  Μέγεθος
  Τεμάχια
  Συσκ/σίας
  Τιμή
  4185494
  Γάζα αποστειρωμένη
  17 κλωστών 16πλή
  17 x 30cm
  12
  1,10
  4185504
  Γάζα αποστειρωμένη
  17 κλωστών 16πλή
  36 x 40cm
  10
  1,60€
  4185514
  Γάζα αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  5 x 5cm
  25 x 2
  1,40€
  4185544
  Γάζα αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  7,5 x 7,5cm
  25 x 2
  2,40
  4185574
  Γάζα αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  10 x 10cm
  25 x 2
  3,70
  4185594
  Γάζα αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  10 x 20cm
  25 x 2
  5,90
  4188004
  Γάζα μη αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  5 x 5cm
  100
  1,20
  4188027
  Γάζα μη αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  7,5 x 7,5cm
  100
  2,00
  4188037
  Γάζα μη αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  7,5 x 10cm
  100
  2,50
  4188044
  Γάζα μη αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  10 x 10cm
  100
  3,80
  4188054
  Γάζα μη αποστειρωμένη
  17 κλωστών 8πλή
  10 x 20cm
  100
  6,50
  1,106,50

  Επιθέματα Γάζας Hartmann Sterilux ES

  1,106,50 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Οφθαλμικά Επιθέματα Hartmann Eycopad

  Οφθαλμικά Επιθέματα Hartmann Eycopad

  Οφθαλμικά επιθέματα από βαμβάκι σύμφωνα με το πρότυπο DIN 61640-A. Με περίβλημα γάζας από καθαρό βαμβάκι. Εξαιρετικά απαλά και απορροφητικά. Παρέχουν πολύ καλή προστασία από κρούσεις και μεγάλη διάρκεια χρήσης. Για την επίδεση των ματιών. Για την περιποίηση υγρών ή ξηρών τραυμάτων, για την κάλυψη των ματιών ως προστασία από κρούσεις.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται σε δύο τύπους:

  Κωδικός
  Μέγεθος
  Τεμάχια
  Συσκευασίας
  Τιμή
  4155407
  56 x 70mm
  Αποστειρωμένα
  25
  10,50€
  4156503
  56 x 70mm
  Μη Αποστειρωμένα
  50
  10,50€
  10,50

  Οφθαλμικά Επιθέματα Hartmann Eycopad

  10,50 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Αποστειρωμένα Επιθέματα Hartmann Zetuvit E

  Αποστειρωμένα Επιθέματα Hartmann Zetuvit E

  Αποστειρωμένα επιθέματα με εξαιρετική ικανότητα απορρόφησης. Διαθέτουν κάλυμμα από φλις πολυπροπυλενίου που δεν κολλάει, απορροφητικό σώμα από απαλό τολύπιο κυτταρίνης, υφασμάτινο στρώμα για τη διανομή των εκκρίσεων και μία επίστρωση μη υφασμένου (φλις) πολυπροπυλενίου για την απώθηση της υγρασίας στο πίσω μέρος του επιθέματος ως προστατευτικό στρώμα από μολύνσεις. Κατάλληλο για την περιποίηση τραυμάτων που συνοδεύονται από έντονες εκκρίσεις σε όλους τους ιατρικούς τομείς. Χρησιμεύουν ως προστατευτικό κάλυμμα τραυμάτων.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται σε πέντε τύπους:

  Κωδικός
  Μέγεθος
  Τεμάχια
  Συσκευασίας
  Τιμή
  4137702
  10 x 10cm
  25
  9,90€
  4137713
  10 x 20cm
  25
  14,30€
  4137733
  15 x 25cm
  10
  9,90€
  4137743
  20 x 20cm
  15
  13,00€
  4137862
  20 x 40cm
  10
  21,60€
  9,9021,60

  Αποστειρωμένα Επιθέματα Hartmann Zetuvit E

  9,9021,60 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Αποστειρωμένο Επίθεμα με Αλοιφή Hartmann Grassolind

  Αποστειρωμένο Επίθεμα με Αλοιφή Hartmann Grassolind

  Αποστειρωμένο επίθεμα με αλοιφή από βαμβακερό ύφασμα με αραιή πλέξη και υφή που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και των υγρών. Εμποτισμένα με μία ουδέτερη αλοιφή, δεν προκαλούν ερεθισμούς και αλλεργίες, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Ενδείκνυνται για την θεραπεία τραυμάτων, ειδικά σε ασθενείς με ευπαθή επιδερμίδα και ευαισθησία στα φάρμακα.

  Γερμανικής κατασκευής.

  Διατίθενται σε πέντε διαφορετικά μεγέθη και πέντε κωδικούς:

  Κωδικός
  Μέγεθος
  Τεμάχια
  Συσκευασίας
  Τιμή
  4993509
  5 x 5cm
  50
  17,00€
  4993535
  7,5 x 10cm
  50
  25,30€
  4993542
  10 x 10cm
  50
  26,30€
  4993369
  10 x 20cm
  30
  27,80€
  4993159
  20 x 20cm
  10
  29,20€

   

  17,0029,20

  Αποστειρωμένο Επίθεμα με Αλοιφή Hartmann Grassolind

  17,0029,20 Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
 • Υποσέντονο Πολλαπλών Χρήσεων Hartmann

  Υποσέντονο Πολλαπλών Χρήσεων Hartmann

  Υποσέντονο πολλαπλών χρήσεων Hartmann MoliNea textile classic, πλενόμενο κατάλληλο για την προστασία του στρώματος. Το επάνω στρώμα του υποσέντονου είναι κατασκευασμένο από φύλλα πολυουρεθάνης με εξαιρετικά υψηλή απορροφητικότητα. Η απαλή επιφάνεια διοχετεύει όλη την υγρασία στο απορροφητικό μη υφασμένο υλικό όπου εγκλωβίζεται με ασφάλεια. Διαθέτουν εσωτερική 100% αδιάβροχη επένδυση, παρέχοντας απόλυτη προστασία. Η επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με τον ασθενή είναι σε ανοιχτό πράσινο χρώμα ή λευκό. Σε διάφορους τύπους για οικονομική χρήση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορούν να πλυθούν στους 95°C χωρίς μαλακτικό, με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής (για μέχρι 250 πλύσεις).

  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Διάσταση: 85 x 90 cm
  • Γερμανικής κατασκευής.
 • Έτοιμο Μπάνιο Hartmann Menalind

  Έτοιμο Μπάνιο Hartmann Menalind

  Έτοιμο μπάνιο Hartmann Menalind, για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινηρών ασθενών ή ασθενών με ακράτεια, πλύσιμο ολόκληρου του σώματος, χωρίς οινόπνευμα για απαλό και βαθύ καθαρισμό. Με ήπια, καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά για βαθύ και απαλό καθαρισμό της ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας.  Με απαλό δροσερό άρωμα και ουδέτερο pH. Τα γάντια είναι εμποτισμένα με γλυκερίνη, πανθενόλη και αλόη βέρα. Μπορείτε να υποκαταστήσετε ένα ολοκληρωμένο μπάνιο. Χρησιμοποιούνται χωρίς νερό και χάρη στη γρήγορη εξάτμιση του υγρού από το δέρμα δεν απαιτείται στέγνωμα. Κατά περίπτωση, τα μαντίλια ψύχονται στο ψυγείο ή θερμαίνονται στα μικροκύματα για ένα ζεστό μπάνιο.

  • Διαστάσεις: 20 x 20 cm.
  • Δερματολογικά ελεγμένα. 
  • Κάθε συσκευασία περιέχει 8 τεμάχια.
  • Γερμανικής κατασκευής.
 • Τζελ Εντριβής Hartmann

  Τζελ Εντριβής Hartmann

  Τζελ εντριβής Hartmann Menalind care, αναζωογονητικό τζελ με καμφορά και μενθόλη βότανα με ευεργετικές ιδιότητες για το ανθρώπινο σώμα και την ψυχική υγεία. Η μενθόλη και η καμφορά δροσίζουν και καταπραΰνουν τα επώδυνα σημεία και διεγείρουν ύστερα την κυκλοφορία του αίματος, χαρίζοντας ευχάριστη αίσθηση άνεσης. Επίσης περιέχει ενυδατική πανθενόλη και πλούσιο φυσικό αμυγδαλέλαιο για ευεργετικό μασάζ. Απλώστε στην περιοχή που θέλετε (αυχένα, ώμοι, χέρια, μέση, γόνατα, πόδια) μία ποσότητα από το gel και κάντε ελαφρύ μασάζ. Η σειρά διαθέτει επίσης ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινηρών ασθενών ή ασθενών με ακράτεια.

  • Συσκευασία: 200ml.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Γερμανικής κατασκευής.
 • Προστατευτικός Αφρός Hartmann

  Προστατευτικός Αφρός Hartmann

  Προστατευτικός αφρός Hartmann, εντατικής περιποίησης σε μορφή σπρέι. Mε το πολύτιμο σύμπλοκο Nutriskin Protection που αποτελείται από πλούσιο φυσικό αμυγδαλέλαιο, ενυδατικά αμινοξέα, κρεατίνη που χαρίζει ενέργεια στο δέρμα. Με τα απαραίτητα ακόρεστα λιπαρά οξέα που προλαμβάνουν τις φλεγμονές καθώς και πρόσθετη πανθενόλη και ουρία. Ο ελαφρύς αφρός σχηματίζει στην κεράτινη στοιβάδα δικτυωτό φιλμ προστασίας που διαρκεί έως και 6 ώρες. Ειδικά σχεδιασμένος για χρήση στην περιοχή του ιερού οστού, με προϊόντα ακράτειας ώστε να μην μειώνει την απορροφητικότητά τους. Η σειρά Menalind Hartmann είναι ειδικά προϊόντα με ήπια, καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά για βαθύ και απαλό καθαρισμό ιδίως της ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Η σειρά διαθέτει επίσης ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινηρών ασθενών ή ασθενών με ακράτεια.

  • Συσκευασία: 100ml.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Γερμανικής κατασκευής.
 • Λοσιόν Σώματος Hartmann

  Λοσιόν Σώματος Hartmann

  Λοσιόν σώματος Hartmann Menalind care 500ml, ιδανική για ευαίσθητο και ιδιαίτερα ξερό δέρμα. Αποκαθιστά την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματος, προσδίδοντας την απαραίτητη ενυδάτωση. Με φυσικά συστατικά πανθενόλη που είναι γνωστή για τις ηρεμιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες, η πιο ωφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών! Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φυσικό συστατικό, που έχει άμεση σχέση με την υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β, γνωστή και ως βιταμίνη Β5, που χρησιμοποιείται ευρέως για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας. Επίσης περιέχει χαμομήλι που είναι αντιφλεγμονώδες και προσφέρει λύση σε διάφορα δερματικά προβλήματα.

  • Με πρακτική δοσομετρική αντλία.
  • Συσκευασία: 500ml.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Γερμανικής κατασκευής.

  Με πανθενόλη για την ενυδάτωση και τη μεταφορά της υγρασίας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και κρεατίνη για τη διέγερση του μεταβολισμού των κυττάρων της επιδερμίδας και την ενίσχυση της φυσικής ασπίδας της.

 • Λοσιόν Καθαρισμού Hartmann

  Λοσιόν Καθαρισμού Hartmann

  Λοσιόν καθαρισμού Hartmann Menalind για πρόσωπο, σώμα και ευαίσθητη περιοχή. Ιδιαίτερα απαλό καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει ενώ συγχρόνως προσφέρει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Περιέχει πλούσιο αμυγδαλέλαιο και ενυδατική πανθενόλη που είναι πολύ αποτελεσματικό ενεργό συστατικό γνωστό για τις ηρεμιστικές και αναπλαστικές του ιδιότητες σε ότι αφορά την επιδερμίδα. Η Πανθενόλη είναι η πιο γνωστή, η πιο ωφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών! Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φυσικό συστατικό, που έχει άμεση σχέση με την υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β, γνωστή και ως βιταμίνη Β5, που χρησιμοποιείται ευρέως για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας.

  • Ιδανικό για καθημερινή χρήση.
  • Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.
  • Συσκευασία: 500ml.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Με πρακτική δοσιμετρική αντλία.
  • Γερμανικής κατασκευής.
 • Λάδι Προστασίας Hartmann

  Λάδι Προστασίας Hartmann

  Λάδι προστασίας σπρέι Hartmann Menalind protect, προστατεύει και περιποιείται εξαιρετικά τις ξηρές περιοχές του σώματος. Ενυδατώνει και καταπραΰνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα χάρη στην πλούσια σύνθεση του και προλαμβάνει την ξηρότητα. Περιέχει ενυδατική πανθενόλη που είναι πολύ αποτελεσματικό ενεργό συστατικό γνωστό για τις ηρεμιστικές και αναπλαστικές του ιδιότητες σε ότι αφορά την επιδερμίδα και πλούσιο αμυγδαλέλαιο. Το λάδι προστασίας προσφέρει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση. Απορροφάται εύκολα και σχηματίζει προστατευτικό φιλμ πάνω στο δέρμα ενώ αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος όταν αυτό με τα χρόνια γίνεται πιο ξηρό. Ψεκάζεται με ακρίβεια και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.

  • Συσκευασία: 200ml.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Γερμανικής κατασκευής.

Κατηγορίες