• Απολυμαντικά Μαντηλάκια Cleanisept Wipes Forte

  Απολυμαντικά Μαντηλάκια Cleanisept Wipes Forte

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 9,43€

  Τα απολυμαντικά μαντηλάκια cleanisept wipes forte της Dr. Schumacher είναι έτοιμα προς χρήση, χωρίς αλκοόλ, ιοκτόνα και σποριοκτόνα για την ταχεία απολύμανση μικρών επιφανειών. Τα Cleanisept wipes forte μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από το κουτί, ξεχωριστά και γρήγορα ώστε να είναι έτοιμα για χρήση. Το υγρό απολυμαντικό είναι χωρίς αλκοόλ και χωρίς αλδεΰδες ή φαινόλες. Είναι ιδανικά για απολύμανση σε ανιχνευτές υπερήχων που έρχονται σε επαφή με τους βλεννογόνους καθώς και όλων των τύπων επιφανειών σε περιοχές που απαιτούν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

  Διάσταση: 14cm x 20cm

  Τεμάχια συσκευασίας: 100

 • Aseptoman Gel Αντισηπτικό Χεριών

  Aseptoman Gel Αντισηπτικό Χεριών 500ml / 1000ml

  Το Aseptoman Gel από τη Dr. Schumacher είναι ένα αντισηπτικό χεριών με ποσοστό αιθανόλης 85%.  Το Aseptoman gel είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή απολύμανση χεριών με ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας. Είναι άοσμο και είναι συμβατό με όλα τα κρεμοσάπουνα. Δεν περιέχει αλδεϋδες, φαινόλες και τεταρτογενή αμμωνιακά άλατα.

  100 g διαλύματος περιέχουν:  80,8 g (85%) αιθανόλης.

  • Συσκευασία: 500 και 1000ml.
  • Γερμανικής κατασκευής.
  • Διατίθεται και με δοσομετρική αντλία (dispenser) 3ml.

  Δείτε όλα τα προστατευτικά μέσα από τον Covid-19 εδώ.

  6,0011,50
 • Δοχεία Απολύμανσης Εργαλείων

  Τα δοχεία απολύμανσης εργαλείων της Dr. Schumacher βοηθούν στη διαδικασία της απολύμανσης καθώς απαιτεί την εφαρμογή των κάδων με εσωτερικό καλάθι και κάλυμμα. Εάν το διάλυμα αντικαθίσταται τουλάχιστον μία φορά κάθε εργάσιμη ημέρα, τα δοχεία πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται πολύ καλά με ένα απολυμαντικό επιφανειών. Συνιστάται να αλλάζει το απολυμαντικό διάλυμα κάθε εργάσιμη ημέρα.

  Διατίθενται σε πέντε διαφορετικές διαστάσεις και χωρητικότητες:

  55,00146,50
 • Λιπαντικό Σπρέι Εργαλείων Spezial Olspray

  Λιπαντικό Σπρέι Εργαλείων Spezial Olspray

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 7,55€

  Το λιπαντικό σπρέι εργαλείων Spezial Olspray της Dr. Schumacher είναι ένα σπρέι με αρίστης ποιότητας λευκό λάδι για την συντήρηση όλων των ιατρικών εργαλείων, των μεταλλικών αντικειμένων και για λίπανση των αρθρώσεων τους. Σχηματίζει ένα προστατευτικό περίβλημα στις μεταλλικές επιφάνειες. Προσφέρει ιδανική λίπανση στα κινούμενα μέρη οργάνων και προστασία από διάβρωση πριν την αποστείρωση στον κλίβανο. Επίσης, είναι κατάλληλο για την συντήρηση βαλβίδων άκαμπτων ενδοσκοπίων, καθώς και για τους τροχούς σε φορεία μεταφοράς.

  Περιεχόμενο: 500ml

 • Plurazyme Extra Υγρό Καθαριστικό Χειρουργικών Εργαλείων

  Plurazyme Extra Υγρό Καθαριστικό Χειρουργικών Εργαλείων & Ενδοσκοπίων

  Το Plurazyme extra της Dr. Schumacher προσφέρει μια εξαιρετική καθαριστική και απολυμαντική απόδοση λόγω του συνδυασμού υψηλών επιφανειοδραστικών παραγόντων και ενός σταθεροποιημένου τριπλού συμπλέγματος ενζύμων. Διεισδύει και αφαιρεί αποτελεσματικά όλα τα είδη των οργανικών υπολειμμάτων όπως πρωτεΐνης, πηγμένο αίμα, βλέννες, σωματικά υγρά, λίπος, υπολείμματα κοπράνων ακόμα και σε δύσκολα σημεία. Το Plurazyme extra προσφέρει μια εξαιρετική συμβατότητα υλικών και ως εκ τούτου είναι ιδανικά συμπυκνωμένο καθαριστικό και απολυμαντικό των χειρουργικών εργαλείων και εύκαμπτων ενδοσκοπίων. Συστήνεται για χρήση σε πλυντήριο υπερήχων.

  Περιεχόμενο: 1000ml και 5000ml.

  14,0048,00
 • Desco Drill Απολυμαντικό Οδοντιατρικών Φρεζών & Εξαρτημάτων

  Desco Drill Απολυμαντικό Οδοντιατρικών Φρεζών & Εξαρτημάτων

  To Desco Drill της Dr. Schumacher είναι έτοιμο προς χρήση, χωρίς αλδεϋδες και φαινόλες για απολύμανση και καθαρισμό των οδοντιατρικών φρεζών και άλλα περιστρεφόμενα μικροεργαλεία. Λόγω του υψηλού βαθμού της συμβατότητας των υλικών, το Desco drill μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα υλικά όπως τροχούς που είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, γυαλιστικά καουτσούκ κτλ. Επίσης, περιέχει ειδικούς αναστολείς σκουριάς.

  Περιεχόμενο: 2000ml και 5000ml.

  24,0036,50
 • Descoprent Απολυμαντικό Οδοντιατρικών Υλικών Προσθετικής

  Απολυμαντικό Οδοντιατρικών Χειρολαβών & Υλικών Προσθετικής Descoprent

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 49,06€

  Το Descoprent της Dr. Schumacher είναι ένα έτοιμο προς χρήση απολυμαντικό διάλυμα, χωρίς φορμαλδεΰδη και φαινόλες, για τις χειρολαβές και τα υλικά προσθετικής, όπως πολυαιθέρας, σιλικόνες A/C, αλγινικά και υδροκολλοειδή. Το Descoprent έχει πολύ ισχυρή καθαριστική ιδιότητα και διασπά ρύπους όπως αίμα και υπολείμματα σιέλου.

  Περιεχόμενο: 5000ml

 • Απολυμαντικό Οδοντιατρικών & Χειρουργικών Αναρροφήσεων Descosuc

  Απολυμαντικό Οδοντιατρικών & Χειρουργικών Αναρροφήσεων Descosuc

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 41,98€

  Το απολυμαντικό οδοντιατρικών και χειρουργικών αναρροφήσεων Descosuc της Dr. Schumacher είναι ελεύθερο αλδεϋδών και φαινολών. Το Descosuc είναι ένα απολυμαντικό και καθαριστικό διάλυμα με υψηλό βαθμό συμβατότητας υλικών για οδοντιατρικά συστήματα αναρρόφησης. Το Descosuc είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και είναι ιδιαιτέρως χαμηλού αφρισμού.

  Περιεχόμενο: 5000ml

 • Υγρό Απολύμανσης Εργαλείων Descoton 2% GDA

  Υγρό Απολύμανσης Εργαλείων Descoton 2% GDA

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 18,87€

  Το υγρό απολύμανσης εργαλείων Descoton 2% GDA της Dr. Schumacher είναι ένα έτοιμο προς χρήση διάλυμα, ελεύθερο φορμαλδεΰδης και φαινολών. Ιδανικό για την απολύμανση ιατρικών εργαλείων και ενδοσκοπίων. Περιέχει 2% γλουταραλδεΰδη ως κύριο συστατικό, καθώς επίσης και αναστολείς σκουριάς. Η δράση του διαρκεί έως και 28 ημέρες.

  Περιεχόμενο: 5000ml.

 • Απολυμαντικό Εργαλείων Perfektan TB

  Απολυμαντικό Εργαλείων Perfektan TB

  Το Perfektan TB της Dr. Schumacher είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό χωρίς αλδεϋδες για την απολύμανση και τον καθαρισμό εργαλείων και άκαμπτων ενδοσκοπίων σε καθημερινή χρήση. Διαθέτει ένα ευχάριστο άρωμα και η δράση του διαρκεί 14 μέρες. Είναι κατάλληλο για χώρους εστίασης, νοσοκομείων, οδοντιατρείων κτλ.

  Περιεχόμενο: 1000ml, 2000ml και 5000ml.

  23,5064,50
 • Απολυμαντικό Εργαλείων Perfektan Endo

  Απολυμαντικό Εργαλείων Perfektan Endo

  Το απολυμαντικό εργαλείων Perfektan endo της Dr. Schumacher είναι ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό και απολυμαντικό εργαλείων και ενδοσκοπίων. Δεν περιέχει αλδεϋδες και φαινόλες και μπορεί να διατηρηθεί έως και δύο βδομάδες. Είναι ιδανικό σε περιοχές που απαιτούν άμεση απολύμανση και έντονη καθαριστική ικανότητα σε χώρους νοσοκομείων, κλινικές κτλ.

  Διατίθεται σε περιεχόμενο: 1000ml, 2000ml και 5000ml.

  27,5071,00
 • Υγρό Απολύμανσης Επιφανειών Optisal Plus

  Υγρό Απολύμανσης Επιφανειών Optisal Plus

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 22,17€

  Το Optisal Plus της Dr. Schumacher είναι ένα συμπυκνωμένο άοσμο υγρό για δυνατή, καθημερινή απολύμανση και καθαρισμό των επιφανειών. Εκτός από την αποτελεσματικότητά του έναντι όλων των ιών με περίβλημα (HBV, HIV, HCV), το Optisal Plus είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά των μη επικίνδυνων ιών όπως, αδενοϊό, νοροϊό και ιό ρότα. Επίσης είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε μυκοβακτήρια και μύκητες. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες που βρίσκονται κοντά σε ασθενείς, καθώς επίσης και για χώρους εστίασης. Η πρωτοποριακή του σύνθεση εξασφαλίζει στεγνό καθάρισμα όταν χρησιμοποιείται. Το υγρό απολύμανσης επιφανειών είναι άοσμο και απαλλαγμένο από αρώματα.

  Περιεχόμενο: 1000ml

 • Μαντηλάκια Καθαρισμού Eco Wipes

  Μαντηλάκια Καθαρισμού Eco Wipes

  Τα Eco Wipes της Dr. Schumacher είναι στεγνά μαντηλάκια για τον εμποτισμό με απολυμαντικά για την ταχεία και εύκολη απολύμανση, τον καθαρισμό των επιφανειών και των ιατρικών συσκευών. Αναπτύχθηκαν ειδικά για την επιφανειακή απολύμανση και μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα εμπορικώς διαθέσιμα απολυμαντικά.

  Διατίθεται και δοχείο.

  • Διάσταση: 32 x 30cm.
  • Συσκευασία: 100 τεμάχια.
  • Γερμανικής κατασκευής.
  9,0017,50
 • Απολυμαντικό Υγρό Cleanisept

  Απολυμαντικό Υγρό Cleanisept

  Το Cleanisept της Dr. Schumacher είναι ένα συμπυκνωμένο απολυμαντικό επιφανειών και δαπέδων, χωρίς αλκοόλη και άρωμα, ελεύθερο αλδεϋδών και φαινόλης. Ιδανικό για την απολύμανση ιατρείων, ιατρικών συσκευών, ακρυλικών και γυάλινων επιφανειών. Το Cleanisept είναι ιδανικό για χρήση σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και κουζίνες εστιατορίων.

  • Συσκευασία: 1Lt και 5Lt.
  • Γερμανικής κατασκευής.
  15,5034,00
 • Μαντηλάκια Καθαρισμού Ευαίσθητων Επιφανειών

  Μαντηλάκια Καθαρισμού Ευαίσθητων Επιφανειών

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 10,38€

  Αλκοολούχα μαντηλάκια Descosept Sensitive της Dr. Schumacher για την ασφαλή και ταχεία απολύμανση ευαίσθητων επιφανειών όπως οθόνες, πληκτρολόγια και επιφάνειες ελέγχου των ευαίσθητων ιατρικών μηχανημάτων. Σε πρακτική συσκευασία flowpack για εύκολη αφαίρεση.

  Πεδίο Εφαρμογής:

  Acc. to Medical Device Directive (MDD): Ταχεία απολύμανση των μη επεμβατικών ιατρικών συσκευών, ανθεκτικές στην αλκοόλη. Ιδιαίτερα κατάλληλα για οθόνες, πληκτρολόγια και επιφάνειες ελέγχου και γενικά ευαίσθητου ιατρικού εξοπλισμού.

  Acc. to the Biocidal Products Regulation (BPR): Ταχεία απολύμανση και καθαρισμός όλων των ειδών των επιφανειών, που είναι ανθεκτικά στην αλκοόλη.

  Αντιμικροβιακές Ιδιότητες:

  • Βακτηριοκτόνο (including MRSA).
  • Μυκητοκτόνο.
  • φυματιοκτόνο.
  • Μυκητοβακτηριοκτόνο.
  • Αδρανοποίηση των ιών incl. HBV/HIV/HCV/ vaccinia/BVDV/influenzavirus, ιός ρότα, νοροϊός.

  Εφαρμογή: Σκουπίστε τις επιφάνειες και τα αντικείμενα με τα Descosept Sensitive Wipes. Οι επιφάνειες πρέπει να παραμείνουν εντελώς υγρές για τον απαιτούμενο χρόνο επαφής.

  • Διάσταση: 20x22cm.
  • Συσκευασία: 100 τεμαχίων.
  • Γερμανικής κατασκευής.
 • Απολυμαντικό Ευαίσθητων Επιφανειών Descosept Spezial

  Απολυμαντικό Ευαίσθητων Επιφανειών Descosept Spezial

  Το Descosept spezial είναι ένα απολυμαντικό με ισχυρή δύναμη καθαρισμού, ταχείας χρήσης, χωρίς αλκοόλ για την απολύμανση και τον καθαρισμό ευαίσθητων ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικών συσκευών και όλα τα είδη των επιφανειών. Κατάλληλο για ακρυλικές και γυάλινες επιφάνειες.

  • Συσκευασία: 1Lt και 5Lt.
  • Γερμανικής κατασκευής.
  6,5023,50
 • Αντιμικροβιακό Σαπούνι Decontaman

  Αντιμικροβιακό Σαπούνι Decontaman

  Αντιμικροβιακή λοσιόν καθαρισμού ακόμη και υπό υψηλά επίπεδα με λίπος ή πρωτεΐνη (π.χ. στη βιομηχανία τροφίμων) για τα χέρια, το κεφάλι και όλο το σώμα. Ιδανικό για κλινικές, νοσοκομεία, ιατρεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

  • Ταχείας δράσης (30 δευτερόλεπτα μετά την επαφή).
  • Αποτελεσματικό κατά MRSA και MRGN.
  • Συσκευασία 1lt και 5lt.
  • Γερμανικής κατασκευής.
  8,5031,50
 • Αντισηπτικό Δέρματος Aseptoderm 2% CHG

  Αντισηπτικό Δέρματος Aseptoderm 2% CHG

  Αλκοολούχο άχρωμο αντισηπτικό δέρματος, έτοιμο προς χρήση για ψεκασμό ή τρίψιμο της επιφάνειας. Το Aseptoderm 2% CHG της Dr. Schumacher μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντισηψία δέρματος πριν από ενέσεις, παρακεντήσεις, αιμοληψίες, καθετηριασμούς, χειρουργικές μικροεπεμβάσεις και μικροτραύματα. Επίσης δύναται να χρησιμοποιηθεί για αντισηψία δέρματος προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά. Είναι εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα και δεν περιέχει αλδεϋδες, φαινόλες και τεταρτογενή αμμωνιακά άλατα. Είναι φιλτραρισμένο από σπόρους βακτηριδίων.

  • Βάση: 70% αλκοόλη και 2% χλωρεξιδίνη.
  • Συσκευασία 0,25 Lt σε σπρέι και σε μπουκάλι 1 Lt.
  • Γερμανικής κατασκευής.
  8,5012,00
 • Μαντηλάκια Ιατρικών Εργαλείων Cleanisept Wipes

  Μαντηλάκια Ιατρικών Εργαλείων Cleanisept Wipes

  Μαντηλάκια χωρίς αλκοόλ έτοιμα προς χρήση, για την ταχεία απολύμανση και τον καθαρισμό ιατρικών συσκευών που είναι ευαίσθητες στην αλκοόλη, όπως οι υπέρηχοι, θερμοκοιτίδες, ψηφιακοί πίνακες, οθόνες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην επεξεργασία τροφίμων και σε κουζίνες εστιατορίων. Το διάλυμα εμποτισμού έχει αναπτυχθεί επί τη βάσει των ενώσεων τεταρτοταγούς αμμωνίου, είναι χωρίς αλκοόλ και δεν περιέχει αλδεΰδες, ούτε φαινόλες.

  Διατίθενται σε δύο μεγέθη: 1.) 14x20cm 100 τεμαχίων. 2.) 20x22cm 100 τεμαχίων.

  • Γερμανικής κατασκευής.
  8,5010,00
 • Αντισηπτικό Χεριών Aseptoman Med

  Αντισηπτικό Χεριών Aseptoman Med

  Αντισηπτικό χεριών με αιθανόλη. Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή αντισηψία των χεριών με ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας. Αποτελεσματικό μόλις σε 30 δευτερόλεπτα. Είναι αποτελεσματικό κατά των νοροϊών και των αδενοϊών. Περιέχει ενυδατικά συστατικά για την φροντίδα του δέρματος. Χωρίς άρωμα, ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Συμπεριλαμβάνεται στην λίστα απολύμανσης VAH και στην λίστα ιοκτόνων προϊόντων IHO. Έχει ελεγχθεί σύμφωνα με EU Biocidal Product Regulation (BPR, 528/2012).

  Φάσμα δραστικότητας:
  -Βακτηριοκτόνο.
  -Φυματιοκτόνο (M. terrae).
  -Μυκητοβακτηριοκτόνο (M. avium and M. terrae).
  -Μυκητιοκτόνο.
  -Ιοκτόνο συμπεριλαμβάνεται (HBV, HIV, HCV).

  • Συσκευασία: 500 και 1000ml.
  • Γερμανικής κατασκευής.
  • Διατίθεται και με δοσομετρική αντλία (dispenser) 3ml.

  Δείτε όλα τα προστατευτικά μέσα από τον Covid-19 εδώ.

  5,508,00
 • Aseptoman Gel Αντισηπτικό Χεριών

  Αντισηπτικό Χεριών Gel Aseptoman 100ml

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 2,36€

  Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών σε μορφή τζελ για επάλειψη στα χέρια. Πιο εύκολη και πιο ακριβής δοσολογία, δεν στάζει λόγω της σύνθεσης του. Το ASEPTOMAN GEL δεν περιέχει ουσίες που παραμένουν στο δέρμα με αθροιστική δράση. Είναι συμβατό με όλα τα κρεμοσάπουνα. Δεν περιέχει αλδεϋδες, φαινόλες και τεταρτοταγή αμμωνιακά άλατα.

  100 g διαλύματος περιέχουν:  80,8 g (85%) αιθανόλης.

  • Συσκευασία: 100 ml.
  • Γερμανικής κατασκευής.

  Δείτε όλα τα προστατευτικά μέσα από τον Covid-19 εδώ.

Κατηγορίες