Εξεταστικά γάντια
Η Supermax Healthcare είναι ένας κατασκευαστής υψηλής ποιότητας ιατρικών γαντιών. Η εταιρία εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με 11 εργοστάσια παραγωγής εξοπλισμένα με κορυφαία μηχανήματα, συστήματα βιομάζας εξοικονόμησης ενέργειας και ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, η Supermax Healthcare παράγει έως και 26 δισεκατομμύρια εξεταστικά γάντια ετησίως. Τα εξεταστικά γάντια νιτριλίου και Latex της Aurelia® είναι το Νο 1 στην αγορά της Βόρειας Αμερικής από το 2000

 • Aurelia Bold Max Γάντια Νιτριλίου

  Γάντια Νιτριλίου Aurelia Bold Max

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 6,79€

  Τα μαύρα γάντια νιτριλίου Aurelia Bold Max προσφέρουν βιομηχανική αντοχή και ποιότητα, ακρίβεια και προστασία σε κομψό μαύρο ματ φινίρισμα. Είναι ιδανικά για απαιτητικές εφαρμογές όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η ιατρική έκτακτης ανάγκης και η βιομηχανία. Δοκιμασμένα με βάση τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές είναι ιδανική επιλογή για χώρους και εργασίες που απαιτούν υψηλή αντοχή και προστασία. Τα γάντια νιτριλίου Aurelia Bold Μax, είναι πιστοποιημένα για χρήση τόσο ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ),  όσο και για χρήση στην εξεταστική διαδικασία (ιατροτεχνολογικό προϊόν).
  Διακρίνονται γιατί είναι κατασκευασμένα από βαρύ νιτρίλιο υψηλής ποιότητας, που προσφέρει απαράμιλλη ελαστικότητα, αντοχή και υψηλή ευαισθησία στην αφή. Περαιτέρω χάρη στη υφή σχήματος διαμαντιού που διατρέχει όλη την επιφάνεια του γαντιού προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα.

  • CE (MD) πιστοποίηση, Κλάση Ι.
  • PPE πιστοποίηση , Κατηγορία ΙΙΙ.
  • Πιστοποίηση EN ISO 374-1: 2016/Type B για προστασία από  χημικά.
  • Πιστοποίηση EN ISO 374-5 για προαστασία από ιούς, βακτήρια και μύκητες.
  • Πιστοποίηση για επαφή με τρόφιμα.
  • Xωρίς πούδρα.
  • Χωρίς Latex.
  • Αμφιδέξια.
  • Τα Aurelia Bold Μax διαθέτουν κυλινδρικό τελείωμα και σταθερή μανσέτα.
  • Φινίρισμα υφής σε όλο το γάντι.
  • AQL 1.5.
  • Πάχος Παλάμης: 6.0mil.
  • Πάχος Δακτύλων: 7.0mil.

  Διαθέσιμα Μεγέθη: M, L, XL, XXL.

  Τεμάχια συσκευασίας: 100 (XL και XXL / 90 τεμάχια).

 • Γάντια Νιτριλίου Πορτοκαλί Aurelia Ignite

  Γάντια Νιτριλίου Πορτοκαλί Aurelia Ignite

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 7,17€

  Γάντια νιτριλίου πορτοκαλί χρώματος χωρίς πούδρα. Κατασκευασμένα από 100% νιτρίλιο (χωρίς latex) & αμφιδέξια. Τα γάντια νιτριλίου Ignite της Aurelia είναι υψηλής αντοχής και είναι ιδανικά για συνεργεία αυτοκινήτων και βιομηχανίες παραγωγής. Έχουν μεγάλο πάχος για να αντέχουν στις σκληρότερες συνθήκες εργασίας. Επιπλέον, διαθέτοντας βελτιωμένη ευαισθησία στην αφή επιτρέπουν να διατηρείται η μέγιστη επιδεξιότητα των δακτύλων σε συνδυασμό με υψηλή προστασία των χεριών. Σε πακέτο ανοιγόμενο από πάνω ώστε να λαμβάνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και τα υπόλοιπα μένουν στην συσκευασία. Κατάλληλα για ιατρικά επείγοντα περιστατικά, συνεργεία αυτοκινήτων, βιομηχανίες παραγωγής, εταιρίες καθαρισμού & απολύμανσης.

  • Πάχος Παλάμης: 6.0mil.
  • Πάχος Δακτύλων: 8.0mil.

  Τεμάχια συσκευασίας: M & L 100 τεμάχια, XL & XXL 90 τεμάχια.

  10 Συσκευασίες ανά κιβώτιο.

 • Γάντια Νιτριλίου Μαύρα Aurelia Χωρίς Πούδρα

  Aurelia Bold Γάντια Νιτριλίου Μαύρα Χωρίς Πούδρα

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 4,62€

  Εξεταστικά γάντια νιτριλίου μαύρα Aurelia Bold (χωρίς latex) χωρίς πούδρα, κατασκευασμένα από 100% νιτρίλιο (χωρίς latex), αμφιδέξια, μαύρου χρώματος, μη αποστειρωμένα. Τα γάντια της Aurelia είναι ευπροσάρμοστα και είναι δοκιμασμένα με βάση τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Γάντια ελαφριά, ιδιαίτερα ανθεκτικά, υποαλλεργικά με λεπτό τελείωμα δαχτύλων για να πιάνει εύκολα και λεπτά αντικείμενα. Μεγαλύτερη αντίσταση σε χημικές ουσίες σε σχέση με άλλα υλικά. Κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση για προστασία και ασφάλεια από μικρόβια που μπορούν να μεταφερθούν και για αποφυγή μολύνσεων από την άμεση επαφή με μικροοργανισμούς, τα γάντια Aurelia είναι εξαιρετική βιολογική ασπίδα. Σε πακέτο ανοιγώμενο από πάνω ώστε να λαμβάνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και τα υπόλοιπα να μένουν στην συσκευασία. Κατάλληλα για χώρους με χημικά προϊόντα, κέντρα αισθητικής, συνεργεία, κομμωτήρια κ.α.

  • Πάχος Παλάμης: 5.0mil.
  • Πάχος Δακτύλων: 6.0mil.

  Τεμάχια ανά συσκευασία: 100.

  10 Συσκευασίες ανά κιβώτιο.

  Διατίθενται σε μεγέθη: small, medium, large, x-large και xx-large.

 • Γάντια Νιτριλίου Μπλε Aurelia Χωρίς Πούδρα

  Γάντια Νιτριλίου Μπλε Aurelia Robust

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 4,06€

  Εξεταστικά γάντια νιτριλίου μπλε Aurelia Robust (χωρίς latex) χωρίς πούδρα, κατασκευασμένα από 100% νιτρίλιο, αμφιδέξια, μπλε χρώματος, μη αποστειρωμένα. Τα γάντια της Aurelia είναι ευπροσάρμοστα και είναι δοκιμασμένα με βάση τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Γάντια ελαφριά, ιδιαίτερα ανθεκτικά, υποαλλεργικά με λεπτό τελείωμα δαχτύλων για να πιάνει εύκολα και λεπτά αντικείμενα. Μεγαλύτερη αντίσταση σε χημικές ουσίες σε σχέση με άλλα υλικά. Κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση για προστασία και ασφάλεια από μικρόβια που μπορούν να μεταφερθούν και για αποφυγή μολύνσεων από την άμεση επαφή με μικροοργανισμούς, τα γάντια Aurelia είναι εξαιρετική βιολογική ασπίδα. Σε πακέτο ανοιγώμενο από πάνω ώστε να λαμβάνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και τα υπόλοιπα να μένουν στην συσκευασία. Κατάλληλα για ιατρικούς & οδοντιατρικούς χώρους, κέντρα αισθητικής, καταστήματα εστίασης κ.α.

  Πάχος: 4,5 mil.

  Τεμάχια ανά συσκευασία: 100.

  Διατίθενται σε μεγέθη: x-small, small, medium, large και x-large.

  Δείτε όλα τα προστατευτικά μέσα από τον Covid-19 εδώ.

 • Γάντια Latex Χωρίς Πούδρα Aurelia

  Γάντια Latex Χωρίς Πούδρα Aurelia Vibrant

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 3,59€

  Εξεταστικά γάντια Latex χωρίς πούδρα Aurelia Vibrant micro-textured, μίας χρήσης, κατασκευασμένα από 100% φυσικό λάστιχο, αμφιδέξια, σε κρεμώδες λευκό χρώμα, μη αποστειρωμένα. Τα γάντια της Aurelia είναι ευπροσάρμοστα και είναι δοκιμασμένα με βάση τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση για προστασία και ασφάλεια από μικρόβια που μπορούν να μεταφερθούν και για αποφυγή μολύνσεων από την άμεση επαφή με μικροοργανισμούς, τα γάντια Aurelia είναι εξαιρετική βιολογική ασπίδα. Σε πακέτο ανοιγώμενο από πάνω ώστε να λαμβάνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και τα υπόλοιπα να μένουν στην συσκευασία. Είναι ιδανικά για ιατρικούς χώρους, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, οδοντιατρεία, καταστήματα εστίασης κ.α.

  Πάχος: 6,5 grams.

  Τεμάχια ανά συσκευασία: 100.

  Διατίθενται σε μεγέθη: x-small, small, medium, large και x-large.

 • Γάντια Latex Aurelia με Πούδρα

  Γάντια Latex Aurelia με Πούδρα

  Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 3,21€

  Εξεταστικά γάντια Latex Aurelia ελαφρώς πουδραρισμένα, μίας χρήσης, κατασκευασμένα από 100% φυσικό λάστιχο, αμφιδέξια, σε κρεμώδες λευκό χρώμα, μη αποστειρωμένα. Τα γάντια της Aurelia είναι ευπροσάρμοστα και είναι δοκιμασμένα με βάση τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση για προστασία και ασφάλεια από μικρόβια που μπορούν να μεταφερθούν και για αποφυγή μολύνσεων από την άμεση επαφή με μικροοργανισμούς, τα γάντια Aurelia είναι εξαιρετική βιολογική ασπίδα. Σε πακέτο ανοιγώμενο από πάνω ώστε να λαμβάνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και τα υπόλοιπα να μένουν στην συσκευασία. Είναι ιδανικά για όλες τις ιατρικές ειδικότητες, χώρους αισθητικής, οδοντιατρεία, καταστήματα εστίασης κ.α.

  Πάχος: 5,5 grams.

  Τεμάχια ανά συσκευασία: 100.

  Διατίθενται σε μεγέθη: x-small, small, medium, large και x-large.

Κατηγορίες